2821055933 Σμύρνης 69, Χανιά kate.kalampaliki@gmail.com
 
 
 
 
     
 

MICROFORMLAB
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά


Στο Διαγνωστικό Κέντρο - Microform Lab - με γνώμονα την άρτια επιστημονική κατάρτιση μέλημά μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών με αίσθημα ευθύνης προς τον εξεταζόμενο συνάνθρωπο μας, με στόχο την αξιοπιστία και την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου. Έχουμε διασφαλίσει συμβάσεις με όλα τα δημόσια ταμεία Ε.Ο.Π.Υ.Υ. καθώς και ειδικές ιδιωτικές τιμές, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές για τους εξεταζόμενους μας. 

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες
 
     
 

Στο εργαστήριο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχεται στους τομείς της Αιματολογίας, Μικροβιολογίας, Βιοχημείας, Ανοσολογίας, Ορμονολογίας, Καλλιεργειών, Σπερμοδιαγράμματος, Προγεννητικού ελέγχου, Παρασιτολογίας, Επιπέδων φαρμάκων, Αλλεργιολογίας και Μοριακής βιολογίας (PCR, Γονιδιακός έλεγχος), γίνεται σχολιασμός των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
   

 

 

 

 

 
 
     
  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
MICROFORMLAB ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ |  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά
 
     
 
 
 
 
 
     
 
Αιματολογικές
Εξετάσεις


Το μικροβιολογικό εργαστήριο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αιματολογικών εξετάσεων, προσφέροντας αναλύσεις αίματος με στόχο την αξιόπιστη διάγνωση και παρακολούθηση αιματολογικών παθήσεων και καταστάσεων υγείας.


 
 
     
 
     
 
Βιοχημικές
Εξετάσεις


Το μικροβιολογικό εργαστήριο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοχημικών εξετάσεων, προσφέροντας ανάλυση των βιοχημικών παραμέτρων του αίματος για τη διάγνωση και παρακολούθηση ποικίλων παθήσεων και καταστάσεων υγείας.


 
 
     
 
     
 
Μικροβιολογικές
Εξετάσεις


Το MICROFORMLAB παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες μικροβιολογικών εξετάσεων, προσφέροντας ανάλυση δειγμάτων για τον εντοπισμό, την αναγνώριση και την αξιολόγηση αιτιολογιών που επηρεάζουν την υγεία των ασθενών.


 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
     
 
     
  01.
Ποικιλία Διαγνωστικών Εξετάσεων
Το εργαστήριο παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων στον τομέα της μικροβιολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες για ακριβείς και εγκυρείς αναλύσεις των δειγμάτων
 
     
     
  02.
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Η ομάδα του εργαστηρίου αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες και τεχνικούς με εξειδίκευση στον τομέα της μικροβιολογίας, εγγυώμενοι την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στις αναλύσεις
 
     
     
  03.
Σύγχρονος Εξοπλισμός
Το μικροβιολογικό εργαστήριο διαθέτει τα πιο προηγμένα και εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα για την ακριβή και αξιόπιστη διάγνωση μικροβιακών ασθενειών.
 
     
 
     
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Ωράριο

Δευτέρα:  7:30 π.μ.–2:30 μ.μ.

Τρίτη: 7:30 π.μ.–2:30 μ.μ.

Τετάρτη: 7:30 π.μ.–2:30 μ.μ.

Πέμπτη: 7:30 π.μ.–2:30 μ.μ.

Παρασκευή: 7:30 π.μ.–2:30 μ.μ.

 
     
 
     
 
Αιμοληψίες Κατ΄ οίκον


Μετά από συνεννόηση με το εργαστήριο, υπάρχει η δυνατότητα για αιμοληψία στο σπίτι για ηλικιωμένους ή κατάκοιτους ασθενείς που δυσκολεύονται να μετακινηθούν.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
MICROFORMLAB ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

 

Το Microform Lab διαθέτει τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων με αξιοπιστία και ακρίβεια. Με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, το εργαστήριο είναι σε θέση να παρέχει εκτενείς διαγνωστικές υπηρεσίες.
 

Στον σύγχρονο χώρο μας, η άνεση, η ασφάλεια και η ακρίβεια είναι οι κυρίαρχοι παράγοντες, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους ασθενείς μας.
 
 
ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΟΠΠΥ
 
ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
 
ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
 
 
 

 


 

 
 
1350+
Πελάτες που έχουμε εξυπηρετήσει
 
15+
Χρόνια Εμπειρίας
 
10+
Σύγχρονα Μηχανήματα
 
30+
Διαφορετικές Εξετάσεις
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

ISO 9 0 0 1 : 2 0 1 5

Το μικροβιολογικό εργαστήριο MICROFORMLAB διαθέτει πιστοποιητικό ISO